“Pink fire” keksas
·
4-6 saujos aviečių
·
2 puodeliai cukraus
·
3 kiaušiniai
·
4 puodeliai miltų
·
1 puodelis pieno
·
1 puodelis gazuoto vandens
·
1 puodelis aliejaus
·
¾ puodelio grietinės
·
1 šaukštelis vanilinio cukraus
·
1 ½ šaukštelio kepimo miltelių
·
Apie 30 gramų juodojo šokolado
Pirmiausia
sutriname avietes su puodeliu cukraus.
Patogiausia tai padaryti virtuviniu kombainu. Nupilame pusę aviečių masės į
nedidelį puodą. Į pusę aviečių masės
likusios trintuvo inde mušame kiaušinius, pilame pieną, vandenį, aliejų, grietinę
ir išplakame. Toliau pilame likusį
cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus ir išmaišome. Prieš pat kepant
įmaišome tarkuotą šokoladą, pilame į lengvai riebalais pateptą formą ir kepame
30-40 min. 200‘C orkaitėje
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą