- Apie 300 g liesos varškės (rinkitės sausesnę/kietesne)
- 2 didelių kiaušinių baltymai
- Apie 2-3 šaukštai krakmolo
- Pora saujų patrintų kukuruzų dribsnių
- Žiupsnelis džiovinto rozmarino
- 1/5 arbatinio šaukštelio vasabio miltelių (nebūtinai)
- Žiupsnelis laimo žievelės
- Šviežiai maltų žaliųjų pipirų
- Druskos
Sutrinti kukūrzų dribsnius, pasūdyti ir įmalti pipirų. Į varškę sudėti baltymus, krakmolą, rozmariną, vasabį, laimo žievelę, pipirus ir druską. Išminkyti - turi gautis lipnoka lengvai formuojama tešla. Įkaitinam keptuvę (su aliejum arba be). Kabinam šaukštą tešlos, dedam į trintus dribsnius ir gerai iš visų pusių apvoliojam, Kapam keptuvėj - patiekiam su salotom.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą